Mormor Here I come!

Tjenixen ;)..

Idag ska jag till mormor. elr ja, mamma pappa och jag.. och vi ska sova där tills imorgon. Tur att jag har min dator som kan hålla mig sällskap iaf ;).

Iaf Dagen började ju med att bilen gick sönder så vi har inte kommit iväg än. Men vi ska ta den andra bilen. vi är si sådär  5 timmar försenade, hehe.

Jag bloggar mer ikväll PÖSS! Ville bara ge er en liten uppdatering.

XoXo// Linnea

Babysitting med Sanna!

Har precis Tittat klart på Alice i underlandet. Och innan dess så tittade jag och Sanna på Heartbreak Hotel, den var rättså rolig faktikst ;).

Hm..Jaha... Jag och Sanna har varit barnvakt nu i nästan 8 timmar varit här sen 18:00 ;) .. Och sanna har somnat :( . Det är ju mindre kul. Men vill inte väcka henne, det vore ju elakt? haha.. Fast jag är ju elak , ibland...

Barnen sover.Sanna sover.Linnea är vaken. :(


I helgen blir det nog inte att göra så mkt..Bara ta det lungt. Kanske Julpynta mitt rum lite , och STOR städa, för det behövs i mitt rum nu..

Var mkt bättre innan när jag hade eget meen nu delar jag ju med min lillasyster och då kan det inte förbli städat , nejnej för hon måste ju alltid ta in massa glas och skit till rummet ;). men icke vill hon städa heller , så det får ju faktiskt jag ta och göra då, för jag klarar verkligen inte av att mitt rum inte är ren och städat. ;)


Har ju varit lite sjuk nu i veckan så har faktiskt inte haft orken att blogga. ni kanske kan komma med ideer om vad jag kan blogga om?? ;D

Jag har passat min lilla älskling Totte (och självklart Tuva) heeela veckan, vilket har varit underbart för jag ääälskar verkligen den Hunden så otroligt mkt, Ni kan fråga vem som helst. det är sjukt :)..

Ahja, vad ska jag gör nu? När alla sover och jag är vaken själv.. Jag kan ju inte fortsätta och skriva i detta inlägget för då blir det bara konstigt, elr jah! jag kommer ju inte på nått är ju egentligen sanningen.

Min bror fyller 18 på Tisdag, har redan köpt hans Present och ivrig som jag är så har han oxå redan fått sin present. Gissa vad han fick?.....JO, Parfym. And he loves it! :D


Och Gissa vem det är som fyller år på Söndagen efter? Jo det är Lilla jag ;).. Hela 17 år. haha.

Och imorgon blir det att gå hem till hemma en liten stund på dagen och hjälpa henne med liite saker, vad skulle hon egentligen göra utan mig?.. 

Nu känner jag att detta har blivit ett väääldigt långt inlägg, menmen jag har ju faktiskt inte skrivit på ett tag. Så detta inlägget får kompensera alla dom andra helt enkelt!

XoXo// Linnea

!!!!!

Sitter här och är allmänt förebannad på mig själv!! Jag har försovit mig IGEN!! Jag har lyckats med det väääldigt mycket nu känns det som.. Och det går inga bussar nu heller.... FAN!

JAja....känner att jag måste gå och plugga lite nu så att det känns bättre ioch med att jag inte kmr till skolan :/...

XoXo// Linnea

Hmm :|

Sitter och har svenska..var ju inte här förra veckan.. så fattar inte så mkt. Handlar om nån redovisning som ska göras..Sitter och tänker på en sak.. känner mig lite förvirrad. Ahja.. borde fortsätta och lyssna på svenska läraren kanske.

Jag tror jag kan lägga ut lite bilder från Polen ikväll.


XoXo// Linnea

Hemma i sverige igen!

Nu är jag hemna i sverige igen,. Ville dock inte hem riktigt än. Jag träffade nya människor, som var väldigt snälla och en del roliga ;) !  Så nu sitter jag här och längtar tillbaka :( .

Jag hade en som skulle gästblogga men hon gjorde dock inte det för att internet fungerade inte : ( . Så ursäkta för det.

Nu ska jag dra till min syster Jenny hon är i stan över helgen , och vi har myyyyyycket att prata om!

Så seeya later! Och då kommer det lite mer om vad jag gjortde i Polen och så bilder oxå :D

XoXo//Linnea

Tandläkaren!

Jag har varit hos tandläkaren idag , usch! :/

Just nu sitter jag på biblan och väntar på att mamma ska sluta jobbet , vilket borde vara om en halv timme nu.
Jag tror jag börjar bli förkyld, jag är trött och fryser och orkar inget..¨

Och vårt internet fungar ju som sagt inte där hemma. Så det blir nog inga inlägg på ett tag. Inte förens efter Polen! och då kommer det bilder oxå kan jag lova :D

En sak innan jag säger hejdå för den här gången.
Har ni hört om dom hundarna som ska avlivas? fast dom är en friska både fysiskt som psykist. Jag blir så arg på sånt.. Det är jätte många som har brytt sig och sagt att dom kan ta hand om hundarna så att polisen slipper avliva dom. men nej polisen tänker avliva dom stackarns hundarna ändå. Det dom gör är OLAGLIGT! man får inte avliva friska hundar. Jag blir arg när jag hör sånt här! tänk om det hade vatt min hund. jag kan inte ens tänka mig hussen/mattens situation just nu , dom måste vara helt förtvivlade! :(

XoXo// Linnea

Desperate houswives med syrran! :D

Är hemma hos Emma och har precis tittat på en väääldigt konstig film , vi ska snart titta på desperate housewives! :D.

Hade velat sova längre idag , meeen! Getingarna ville helt enkelt inte låta bli mig :'(

Imorgon blir det oxå att gå upp tidigt , ska till tandläkaren! och min (underbara) KATT har pissat ner mitt pass! och massa andra grejer. :(

Men nu måste jag dra! Skulle vart klar för 5 sekunder sen , sitter vid emmas data . mitt internet fungerar inte!


XoXo // Linnea
RSS 2.0