Ibland är det bara för mkt! <3

Det har snart gått 2 årsen du lämnade oss. Det känns mer som två dagar ibland. Jag är livrädd att jag kommer glömma dig, glömma hur du låter. Glömma hur du ser ut. Glömma hur du var. Du var som en extra pappa för mig.

Jag saknar dig så mkt. Jag har varit inne i en period nu då jag tänker mer på dig och saknar dig nått så otroligt mkt. Det gör ont i hela mig av saknad, av ilska varför just du!.  Jag går igenom den hemska dagen i mitt huvud väldigt ofta. 

Jag undrar om du skulle vara stolt över mig över allt jag har lyckats med nu.

Jag saknar dig så otroligt mkt krister <3Tisdag!

Tisdag idag, vad skönt. Sovmorgon imorgon :D <3..

Är jättetrött.. Har medicinskgrundkurs just nu.. Vi skriver/pratar/diskuterar om Stroke bland annat..

Aja, måste sticka nu.. hörs sen när jag kommer hem om jag inte hinner komma i koma först, för jag är trööööött!

XoXo//Linnea

Love you, more than life <3

Jag vet att jag kanske inte har världens rikaste familj elr normalaste.. Men jag har haft en känsla hela dagen som jag inte riktigt kan få av mig.
i skolan idag ville jag bara hem och krama mamma och säga hur mkt jag älskar henne. När allt kmr till kritan kommer man alltid älska sin mamma oavsett vad <3<3


Förrsten har ni läst om japan? ofc ´vem har inte? .. Jag tkr det är så hemskt. Jag önskar Jag kunde åka ner dit och hjälpa till. <3 :'/

 

 

XoXo//Linnea

Tisdag den femtonde mars tjugohundraElva

Just nu sitter jag och laddar över musik till min mobil, så jag har lite nya låtar att lyssna på.. hade bara massa gammalt ;)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. känns som om jag inte riktigt vaknat ännu.. Så vi hörs sen.


XoXo//Linnea

What to do! What to do!

Vaknade för en timme sen.. Vet inte alls vad jag ska göra idag.. Jag Smsar Sanna f´ör att se ifall vi skulle vara sen idag elr inte.. Hoppas hon svara snart :P

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer just nu.. Så vi hörs sen. :)

XoXo//Linnea

Bruno mars äger!

Här sitter jag själv med mina tankar (vad djup jag är :O) ... Jag sitter här och tänker på vad jag saknar och vad jag kommer sakna.

Totte är sjuk det vet jag. Jag måste bara sluta komma upp med ursäkter och låsas som om sjukdomen inte skadar honom, för det gör det vet jag..Han kommer nog bara vara kvar här detta året oxå, ni kanske tänker det är ju ett helt år till typ..
Men För varje dag jag är med honom ser hur lycklig han blir när hanser mig och hur glad jag blir när jag ser honom för jag panik, panik för jag vet att min bästa vän kommer försvinna och jag kan inte göra något åt det. Min älskade hund är sjuk och det är inget jag kan göra för att det ska försvinna, ifall jag kunde skulle jag ta hans sjukdom, för jag kan överleva den, han kommer inte kunna det..
Men nu ska jag inte tänka så, detta året är hans. Jag kommer spendera min tid med han så ofta som jag bara kan.

Alla som har en hund elr ngt annat djur som dom älskar, vet vad jag känner. Det är ju bara att tänka er, vad skulle ni göra med er älskade bästa vän?

Älskade Totte..Men sen tänker jag oxå på att detta året kanske blir bättre än förrförra och förra året , jag flyttar ju hemifrån. Jag kan knappt fatta det själv än. Men Gud vad skönt det ska bli!

Och på lördag blir det Filmkväll med mina underbara vänner <3 <3 :D'
Och så vill jag bara påpeka att bruno mars äger! ;D

XoXo//Linnea

Nu kan jag berätta!

Okej nu kan jag berätta om det jag inte kunde innan! Jag har ansökt om egen lägenhet och det har blivit beviljat! Så snart flyttar jag till mitt eget ställe!! :D :D!!!!!

Jag är så glad, det känns så overkligt! Äntligen äntligen!

hur skulle det vara?

Ibland undrar jag hur det skulle vara att ha en "normal" bror. Min bror har en svår utvecklingsstörning, och det är absolute inget jag skäms över och jag älskar min bror, så missförstå mig inte nu.. Det är bara det att det kan vara väldigt påfrestande, så ibland undrar jag hur det skulle vara ifall jag hade en "vanlig" bror, ifall vi skulle vara jätte bra kompisar, ifall vi kunde prata om allt med varandra, vi är nästan jämnåriga oxå, bara ett år mellan oss..

Så ibland undrar jag bara "tänk om"...

Plugg söndag

Nationellt prov i svenska imorgon, jag borde ta och läsa igenom alla papper så jag förstår vad jag ska göra imorgon, det är ju egentligen ingenting jag kan plugga på men jag kan ju komma förberedd iaf..

Och så måste jag plugga matte oxå.. Och så har jag ett medicinsk grundkurs prov på Tisdag!

Kan jag bli en mer lycklig kvinna?

Men jag längtar tills tisdag elr onsdag senast torsdag för nån av dom dagarna kmr nått efterlängtat (och det är inte det hemliga jag skrev om innan, som ni inte riktigt vet vad det handlar om :P)

Detta som jag väntar på ska komma får ni reda på så fort jag fått det :D

Jaja nu måste jag fortsätta plugga, JIHOO!

XoXo//Linnea

Vågar jag?

Mitt liv går äntligen åt rätt håll, men jag vågar knappt säga det högt.. Jag menar tänk om allt bara går åt helvete ... Jag vet att chansen till det är mindre än 10%  men ändå,.. Jag kan knappt tro att jag äntligen får vad jag velat ha för så länge nu! :D

XoXo//Linnea

Hejsan svejsan!

Satt i telefon med mitt försäkringsbolag hela morgonen så jag missade bussen, och så en annan grej oxå som jag inte vill ta upp här...  Det där med försäkringsbolaget är då att  Jag har råkat ta sönder min data från skolan ( det var inte jag, jag vet faktiskt inte vad som har hänt:S)  och vår försäkring täcker inte såna skador. och utan försäkringen kmr det kosta några tusen att laga den, och det har jag helt enkelt inte råd med! INTE OKEJ!! :/..

Men min underbara syster hjälper mig som alltid, när min mobil gick sönder tecknade hon ett abbonemang till mig så jag ger henne typ 200 i månaden för som går ut nu om 2 månader. Så iaf hon ska ha nytt bättre internet så hon tecknar internet+dator så vi betalar hälften var! så underbart snäll är hon! :) <3

ILY EMMA <3<3


XoXo//Linnea

:D :D :D :D

Äntligen! :D.  Jag kan  inte berätta nu vad det är, men allt jag kan säga är att allt kommer förändras till det bättre :D.. När det är helt klart om några dagar eller veckor så lovar jag att berätta! :D

 

YESYESYESYES!!!

RSS 2.0