Tjugonde Maj tjugohundraElva

Jag känner mig som en viss persons LÅR.... Sanna du vet inget om detta kanske?

ULLARED!

I helgen ska jag till Ullared med mamma, mormor och Emma! Jag lääängtar som en tosig liten apa!
Jag har ju aldrig varit där förrut! så det kmr verkligen bli jätte skojj! och vi har hyrt en stuga oxå!
så det kommer bli en riktigt trevlig tjejhelg! :D <3


Jag vill inte! jag vill inte!

Idag är det nationella i MATTE.. Jag tror inte jag pluggat matte så här mkt som jag har inför det nationella..
Jag hatar matte, matte hatar mig.. Jagär inte bra på matte... Jag menar tänk om jag får IG i nationella? Kommer jag få gå  kursen då? :S



Förresten, I helgen på lördag till Söndag så ska jag till ullared! :D. Jag ska dit med min Mamma och mormor och Min syster Emma (som kör). Vi har hyrt en stuga där uppe, den ser jätte mysig ut! och jag har aldrig varit på ullared förrut. Det ska bli skit skojj!. Men så tkr jag det ska bli väldigt trevligt att få vara med mamma , mormor & Emma utan syskonen elr pappa..

MEEEEEN! Först på fredag ska jag hämta min soffa! :D :D . jag lääängtar! Och nästa vecka ska jag hämta min säng. Sen behöver jag bara åka till Ikea och köpa resten av möblerna så är lägenheten fin och klar! :D

XoXo//Linnea

:D

Jag har hittat min laddare igen. Den är hemma hos sanna! :D

Hmm :|

Jag hittar inte min mobil laddare...

Hur lyckas man?

jag stod och diskade nyss och när jag var färdig märkte jag att jag bara har 2 matknivar?! Vart är dom andra 4?
Jag menar dom kan ju inte bara försvinna?

Aja, idag kommer dom underbaraste hit <3. Vi får helt enkelt äta utan knivar! haha!

Min lillasyster sov över igår.. Vi satt och pratade om gamla minnen, och om vår morbror som nu den 10 maj dog för 2 årsen, så det blev ju lite känslomässigt igår.. Men vi hade jätte kul oxå! måste verkligen umgås mer med henne än vad jag gör! ♥


♥All of these lines across my face, tell you the story of who I am. So many stories of where I've been and how I got to where I am. I climbed across mountaintops, travel across the ocean blue. I cross over lines and I broke all  the rules. And baby, I broke them all for you. You see the smile that's on my mouth it's hiding the words that don't come out.  All of the friends who think that I'm blessed, they don't know I'm in this mess.♥

Lyssna på den låten, jag älskar den. Den är så fin.
Brandi Carlile - The story

XoXo//Linnea

Flytt + världens underbaraste vänner <3

Idag har jag flyttat till min lägenhet :) . Ha precis badat och ligger nu och myser i sängen ( det ända jag har, annars hade ju soffan varit ett givet val ;P)

Sanna, Rebecka och Rebecca har varit i lägenheten med mig hela dagen, vi har haft skojj! :D
Jag har världens underbaraste vänner som har hjälpt mig med flytten idag.

I love you guys! ♥♥

Och så har min underbara syster kört bilen och släpet, skulle inte klarat det utan henne heller <3<3

Ahja, ska nog titta på en film nu och sen försöka sova.

XoXo//Linnea

Barnvakt ikväll igen!

BLev inte så mkt sömn för mig. upp klockan 8 för att följa med till mormor. Och nu sitter jag barnvakt igen och nu är Sanna med mig. Fast hon har somnat :/.. Hon jag är barnvakt till kmr hem vid 2 och nu är klockan 1:20 så snart :D (äntligen). vatt här sen halv åtta med sanna!.


Och imorgon blir det att gå upp lika tidigt om inte tidigare för att ta ner sängen och packa ner allt det sist (läs allt, har inte packat så mkt) . Och så flyttar jag till lägenheten :D. Längtar som en liten toking.

Ska bli så skönt och bara lägga mig i sängen i min lägenhet och titta på tv (om jag hittar den vite sladden, annars blir det data som gäller) .

Läääängtar..

Ajha. nu ska jag väcka sanna tror jag.. vet inte än... beror på... vï ska ju ändå gå snart. så jag tror jag ska låta henne sova lite till...eller?...ja det ska jag nog...för så ond är jag inte...eller?....hehhe...(se: blodig kniv utanför dusch och hör; det läskiga ljudet)

nästan så jag blir lite rädd där i min ensamhet :P


XoXo//Linnea

RSS 2.0