Barnvakt

Sitter barnvakt till 3 inatt. Jag är trött, vill bara hem och sova. Känns som det tar en evighet innan det ens gått en minut ;)..

Imorgon bitti ska jag iväg till mormor. Så blir ingen sovmorgon för mig inte. Och imorgon kväll sitter jag barnvakt igen, missförstå mig inte. Jag tkr det är kul att vara barnvakt. Men jag känner mig så trött. Och jag vill inte sitt lika länge imorgon isåfall för jag flyttar ju på söndag, på förmiddagen!

Jag säger bara det, det är tur att jag har studiedag på måndag! Jag ska sooooova! :D


Det börjar närma sig den där hemska dagen då hela mitt liv förändrades. Jag fick höra att man går vidare.. Men jag tänker på det varje dag. Kunde jag ha gjort nått? varför just vi? och saknaden sorgen och smärtan är så stor. Alla säger att man lär sig leva med det att det inte bleks bort man känner det sorgen,smärtan och saknaden, men man lär sig leva med den. Dom här dagarna innan 10 maj för snart 2 årsen var dom sista dagarna du fanns hos oss. Det finns så mkt jag önskar jag kunde ha fått säga till dig om jag bara hade vetat. Jag skulle göra vad som helst för att få se och prata med dig en sista gång. Du kmr alltid finnas i mitt hjärta , jag kommer alltid minnas dig. ♥♥

XoXo//Linnea

FULLBOKAD!

Jag är helt fullbokad nu och i sommar känns det som.. Let me show you:

Först flyttar jag nu denna helgen, sen nästa helg ska jag upp till mormor.
Sen gör jag inget på en vecka så jag har en hel helg att vara med mina underbara vänner ♥♥
Sen efter det (den 21- 22 maj alltså) så ska jag till ullared med mamma , emma och Mormor . Roligt det oxå!
Sen helgen efter det ska jag till stockholm på utbildning ( alltså den 27-29) och då ska två av mina vänner med Rebecca och Rebecka :D.

Sen är jag upptagen nästan varje helg efter det :P

XOXO//Linnea

:D

Då var flygbiljetterna bokade och betalade! :D. Nu är allt fixat, flybiljetter och hotellet. Det ända vi har kvar att boka är tåg till Göteborg station och därefter flygbuss till landvetter sen är precis allt klart! :D.. Det ska bli så kul .

96 dagar kvar
14 veckor kvar ♥

Så här ser vår dag ut änsålänge den 28 Juli :

06:10 Går bussen till växjö, vi är framme 07:40
09:06 Går tåget till Göteborg, vi är framme 12:00
14:10 Går Flygbussen till landvetter flygplats, vi är framme där 14:35
14:45 Checkar vi in :D
16:35 Sitter vi på flyget till MALLORCA! :D Det tar 3h och 20min att flyga dit.
19:55 Är vi framme i Palma de Mallorca ( jag har ingen aning än hur lång tid det tar att ta sig till hotellet därifrån)

Det är 3 månader kvar, men det är allt jag kan tänka på. Och det är så skönt att allt det är klart så att man kan koncentrera sig på vad man behöver packa med sig sen och slippa oroa sig för att man har alla biljetter eller inte. ;)

Nu ska jag ut och sola igen!

XoXo//Linnea

Sol Sol Sol

Vad härligt väder det är ute idag. Emma brände sig på solen igår, Så idag ska jag ut och sola. Om hon kan få färg kan jag oxå det! :)

MAGALUF DÄR MÅSARNA SKRATTAR SIG HESA!!

Hejhej! Jag vill börja med att säga att jag har fått nycklarna till min lägenhet nu! :D. Jag flyttar in den 1 maj.

Och nu till det jag veeerkligen vill berätta :D. Min syster åker ner till Mallorca-magaluf i Spanien nu den 29 April och ska vara där nere i 5 månader och jobba. Så då bestämde sig jag och min andra Syster att vi ska åka ner till henne och hälsa på! :D.

Vi åker den 28 Juli och kommer hem kvällen den 7 Augusti alltså vi kommer vara där nere 11 dagar :D.
Det ska bli så kul! :D. Jag har bara varit utomlands engång och det var i Polen. Så det ska bli kul att åka till ett mkt varmare land. Och jag har alltid velat åka till Spanien :D.

Lite bilder från vart vi kmr vara i mallorca- magaluf: Vi kommer bo i Palma nova vilket ligger 10 minuter gångsavstånd från magaluf (typ som kallinge, fast det tar bara 10 minuter att gå dit)
Ååååh! vad jag längtar till MAGALUF i Juli, vill dit nuuu! :D

 

XoXo//Linnea

Hhehe

JAg är ju då liite dålig på uppdateringar ;).  Men jag kan ge er en snabb liten uppdatering, Jag ska ju flytta :D, så jag håller på att packa alla mina saker och bestämmer vad som ska med mig, vad som ska stanna och vad som ska slängas eventuellt skänkas (beroende om det är helt elr inte). Jag får nycklarna till lägenheten den 1 elr 2 maj! Jag längtar som en tooooook!

Nu till det viktiga idag! Min underbara sötaste bästaste bästa vän Sanna fyller 17 år , gratttis <3!

hahaha, vadå biiildbomb? jag har en riktig bra känsla över att Sanna kmr älska dom här bilderna :P

Mobil H*lvete

Jag hatar verkligen min mobil just nu. Igår var jag iväg med min syster i karlshamn, när jag kom hem så skulle jag smsa Sanna för vi skulle gå en runda.. Meen då tyckte min mobil att det var läge att sluta fungera för en stund.. :/ :/..

Idag ska vi till mormor :D.. Vi är nog hemma i eftermiddag igen. Och då ska jag ringa Sanna och se ifall hon vill gå en runda idag.. (hoppas hoppas).. Och hon åker iväg på sin födedelsedag så jag tror jag ska ge henne sin födelsepresent idag istället ^^



XoXo//Linnea

Shopping :D

TjenaTjena!

Idag har jag haft fullt upp! Hehe, nja lagom mkt ;). Först hade jag skola, slutade tidigt idag så jag och Emma bestämde oss i veckan för att åka in till kna och shoppa idag! vilket jag gjorde :P..

Från Hm:
*Jeansleggings (beige)
*Ett vitt enkelt linne
*Svarta leggings
*Svarta skor
*PRESENT TILL SANNA! :D 

Från Gina tricot:
*Jeansleggins (svarta)
*Svart t-shirt med vit text
*Svart tröja

Från Åhlens:
*Rosa skjorta

Och ikväll skulle jag ha gått en runda med Sanna, vem vet det kanske händer fortfarande. Men jag hoppas vi kan gå en runda imorgon kväll istället isf  ifall hon nu inte kan ikväll ( jag menar hon är typ halv 11) . Det var så länge sen vi träffades. Saknar henne. <3<3

Imorgon på dagen ska jag stå på marknad i Listerby mellan 9-14, har ingen större lust vill ju ha sovmorgon men jag gör det för Emmas skull (vad gör man inte för sina syskon ;P) Sen efter det ska jag vara med Erika på eftermiddagen och sen på kvällen om hon nu kan så ska jag vara med Sanna (hoppas hon kan <33) 

XoXo//Linnea

RSS 2.0